Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Vuokraamme toimitilojamme erilaisia koulutuksia ja tilaisuuksia varten sekä yksityisille että seuroille ja yrityksille. Toko- ja agitila on erotettu toisistaan pressuseinällä. Agitilasta on näkymä myymäläämme ja toisin päin. Tilojen tarkemmat kuvaukset löydät sivun alalaidasta.

Kaikissa tiloissamme on liukumaton kumipohja. Kesähelteitä varten kaikista tiloista löytyy reunoilta tuulettimet.

 

Tilavarauskalenteri

Huom! Tilavaraukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen haluttua varausaikaa.
Tilavaraus maksetaan kassaan tilavuokrauksen yhteydessä, ellei toisin sovita. Ajanvarausjärjestelmäämme luodaan omat tunnukset, siellä ei valitettavasti toimi samat käyttäjätunnukset kuin ilmoittautumisjärjestelmäämme.

 

Huom!
Vuoden 2017 loppuun saakka
ja koko vuosi 2018 kukin tila vain
10€/55min arkisin päiväaikaan kaverivuorona!
(Arkipyhinä viikonloppuhinnat)

 

Hinnat agility- ja tokotila:
Arkisin 53€/55min (klo 18-21 välillä)
Viikonloppuisin 30€/55min
Koko kausi arkisin 43€/55min (syys-joulukuu tai tammi-huhtikuu)
Pakettihinta 45€/55min (10 varausta tai enemmän)
Kaverivuorot 20€/55min (Yksityisille arkisin klo 7.00-18.00 ja 21-23)

Hinnat pikkutila:

Arkisin (klo 18 - 21 välillä) ja viikonloppuisin 25€/55min
Koko kausi arkisin 22€/55min (syys-joulukuu tai tammi-huhtikuu)
Pakettihinta 24€/55min (10 tuntia tai enemmän)
Kaverivuoro 15€/55min (Yksityisille arkisin klo 7.00-18.00 ja 21-23)

Kaikki tilat päiväksi käyttöön (esim. näyttelyt ja tapahtumat) 600€/vrk
Rodun luonnetta tutkivat ja rodun terveyttä edistävät tapahtumat - kysy tarjous. (Esim. silmäpeilaukset, verinäytteen otot)

Huom! Tilavarausaika on aina tasasta viittä vaille saakka, jolloin tilan tulee olla tyhjänä ja seuraavan käyttäjän käytettävissä.

 

Sopimus tilanvuokrauksesta, yleiset ehdot

Tilavaraus voidaan tehdä kalenteriin

Tilavuokraajalla on käytössään vain se tila, jonka hän on varannut. Omia treenejä tai esim. tapahtuman buffettia tai ilmoittautumista tms. ei saa levittää vuokratun tilan ulkopuolelle, ei edes myymäläämme. Käytävällä oleva WC on tietysti myös tilavuokralaisten käytössä. Mikäli haluaisit lainata esim. kahvinkeitintä vuokrauksesi ajaksi, laitathan asiasta kysleyä meilitse etukäteen. Annathan muilla kentillä treenaajille treenirauhan, mikäli haluat seurata toisten treenejä, pyydäthän siihen ystävällisesti luvan. Tämä koskee lähinnä agilitytreenejä, joihin on suora näkyvyys myymälästämme.

Tila on luovutettava seuraavalle välittömästi vuokra-ajan päätyttyä (viittä vaille tasan) siinä kunnossa kuin se oli vuokrauksen alkaessa. Treenikentillä ei saa kulkea ulkokengillä. Tiloihin ei saa tuoda juoksuista narttua (ei edes juoksuhousut jalassa) eikä sairasta koiraa. Mikäli koira pissaa tai kakkaa lattialle, tulee jäljet siivota välittömästi ja mikäli pissaa valuu kumilaattojen väliin, ne on nostettava ylös ja pyyhittävä lattia myös laattojen alta.

HUOM! Laskutettavat yli kolme tuntia pitkät varaukset tulee perua viimeistään kuukautta ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista vuoroista peritään puolet tilan vuokrahinnasta.

Peruuttamatta jätetyistä kaverivuoroista peritään normaali vuokrahinta. Yksittäiset kaverivuorot on mahdollista perua veloituksetta, mikäli se tehdään sähköpostitse viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00. Tämä ei koske kaverivuoroja, jotka on varattu säännöllisesti useampana viikkona samaan aikaan, niiden peruminen on tehtävä viikkoa ennen kyseistä aikaa.

Kaverivuorot maksetaan kassalle, muista tilavuokrauksista lähetämme laskun sähköpostitse, ellei asiakas erikseen ilmoita, että aikoo maksaa kassalla.

Tilavarausaika on aina tasasta viittä vaille saakka, jolloin tilan tulee olla tyhjänä ja seuraavan käyttäjän käytettävissä. Mikäli haluat varata useamman tunnin peräkkäin samassa tilassa, ei tilasta tarvitse välillä tietenkään poistua.

Mikäli tiloissamme ei ole henkilökuntaa paikalla tilavuokrauksen aikaan, saat etukäteen sähköpostiin ohjeet, kuinka toimia sisäänpääsyn kanssa.

 

Agilitytila 220m²: (10m x 20m)

Agilitykentällä on joustava ja liukumaton kumipohja. Kentällä on kaikki esteet (mm. 3 x putki, 8x hyppyeste) ja lisäksi kepeistä käytössä on kujakepit, tavalliset kepit x 2, 2x2 kepit ja tavalliset ohjurit.

Agilitykenttä on yhdistettävissä tokotilan kanssa yhdeksi n. 440m² tilaksi.

 

 

Tokotila 220m²: (10m x 20m)

Tokotilassa on joustava ja liukumaton kumipohja sekä isot peilit yhdellä seinällä, jotka mahdollistavat monipuolisen harjoittelun. Ikunoissa on pimennysverhot.

Tokotilan varusteisiin kuuluvat toko-hyppyeste, ruutunauhoja ja merkkikartioita.

Pyydettäessä tilaan on mahdollista saada myös 3kpl näyttelypöytiä.

Tokotila on yhdistettävissä agilitykentän kanssa yhdeksi n. 440m² tilaksi.

 

Pikkutila 80m²: (6,5m x 11m)

Pikkutilassa on isot peilit yhdellä seinällä, 3kpl näyttelypöytiä, videotykki sekä runsaasti tuoleja.

Suosituimpia käyttötarkoituksia pikkutilalle ovat erilaiset luennot (max 50hlö), pentutapaamiset, koulutukset, jalostustarkastukset ja erilaiset kokoukset.

 


Kaverivuorot:
Tule treenaamaan yksin tai ystäviesi kanssa arkisin kello 7.00-18.00 välisenä aikana (tai 21.00-23.00) edullisesti! Kaverivuorot varataan etukäteen ja maksetaan kassalle. Kaverivuoron voi varata myös vakiovuoroksi samaan hintaan.

Varaukset voi tehdä suoraan varauskalenteriin.

Samana päivänä (tai alle 24h ennen) peruutetuista kaverivuoroista veloitamme täyden vuokrahinnan peruutuksen syystä riippumatta. Peruuttamatta jätetyistä kaverivuoroista peritään niin ikään normaali vuokrahinta. Yksittäiset kaverivuorot on mahdollista perua veloituksetta, mikäi se tehdään sähköpostitse viimeistään 24h ennen vuokrauksen alkua.