Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Uutena palveluna meillä Kompassilla on
käsittelykoulutusta!


Monille koiranomistajille aiheuttaa päänvaivaa koirien hoitotoimenpiteiden tekeminen. Koira on saattanut pennusta lähtien kokea hoitotoimenpiteet epämiellyttävinä tai on voinut vanhempana säikähtää tai kokea kipua toimenpiteiden aikana ja tästä syystä on alkanut välttelemään vastaavia tilanteita. Koulutuksen avulla voidaan kuitenkin nämäkin ongelmat ratkaista niin, että harjoittelun tuloksena koira voi alkaa jopa nauttimaan ja odottamaan hoitotoimenpiteitä innolla!

Jo ennen kuin ongelmia ilmeneekään, koira kannattaa jo pennusta lähtien totuttaa erilaiseen käsittelyyn ja opettaa asiat niin, että se yhdistää niihin positiivisia mielikuvia.

Käsittelykoulutuksessa ammattitaitoinen eläintekouluttaja-trimmaaja Tuija Juselius opastaa oikeanlaiseen käsittelyyn ja antaa selkeät ohjeet kotiharjoitteluun.

Koulutuksessa voidaan totuttaa koiraa mm. seuraaviin asioihin: turkin harjaaminen ja kampaaminen, takkujen avaus, turkin pesu, kynsien leikkaus ja hampaiden harjaaminen.
Koulutukseen voi tulla yli 4,5 kk ikäiset pennut, kun koira on saanut vahvisterokotukset ja aikuiset koirat. Koulutus tapahtuu trimmaamossamme ja sen hinta on alkaen 20min/25€.

 

Ajanvaraus täältä