Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.


Kokeile TOKOA!

Tällä Tokon kokeilukerralla käydään läpi perusasentoa, joka on tokon kulmakivi, koira opetetaan tulemaan käskystä istumaan ohjaajan vasemmalle puolelle ja pitämään siinä istuessa katsekontaktia ohjaajaan. Tunnin aikana harjoitellaan myös maahanmenoa ja ruutu-liikettä, joka tulee vastaan ylemmissä luokissa, jossa koira opetetaan juoksemaan 3mx3m kokoiselle merkitylle alueelle, tämä on koirien mielestä yleensä tosi hauska liike!

Kokeilukerta kestää 45min ja mukaan mahtuu kuusi koirakkoa. Kokeilukerran hinta on 15€.


Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.

Pe 17.8. klo 14.00 Kokeile Tokoa!    

Ti 28.8. klo 19.00 Kokeile tokoa!   

 

TOKO Alkeiskurssi (entinen Toko A)

Toko Alkeiskurssi on tarkoitettu koirille, joiden kanssa halutaan aloittaa TOKOharrastus. Kurssilla harjoitellaan katsekontaktia ja sen pitämistä,  paikallamakuuta,  maahanmenoa, liikkeestä maahanmenoa, sivulletuloa, seuraamista, luoksetuloa ja kaukokäskyjä.

Kurssille voi tulla koiran kanssa, joka on vähintään 6kk, mutta huomioithan, että pennuille on myös oma tokopainotteinen pentukurssinsa. Tällä kurssilla harjoitellaan nimenomaan tottelevaisuuskokeissa vastaantulevien liikkeiden alkeita. Mikäli kaipaat aikuisen koirasi kanssa arkitottelevaisuusharjoituksia, voit ilmoittautua Kontaktia ja hallintaa arkeen -kurssille.

Kurssi kestää viisi käytännönharjoituskertaa koiran kanssa. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa (pienryhmiin neljä) ja sen hinta on 115€ (pienryhmät 130€).

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.


Ti 19.6. klo 19.00 Toko Alkeiskurssi   
Ti 24.7. klo 19.00 Toko Alkeiskurssi   
Ma 6.8. klo 15.00 Toko Alkeiskurssi, Pienryhmä
Ma 27.8. klo 16.00 Toko Alkeiskurssi    
   


TOKO Alokasluokan liikkeet (entinen TOKO B)

Tämä kurssi on tarkoitettu niille koirakoille, jotka ovat jo harjoitelleet tokon alkeita ja joilla on tavoitteena joskus mahdollisesti kisata tokossa. Kurssilla harjoitellaan alokasluokan liikkeitä, kuten esimerkiksi perusasentoa, seuraamista ja maahanmenoa, paikallaoloa, luoksetuloa, hyppyä ja noutokapulan pitämistä. Tälle kurssille voi tulla Tokon alkeiskurssilta, mutta myös tokopainotteiselta pentukurssilta, jos haluaa keskittyä nimenomaan alokasluokan liikkeiden hiomiseen.

Kurssi kestää viisi käytännönharjoituskertaa koiran kanssa. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa (pienryhmiin neljä) ja sen hinta on 115€ (pienryhmät 130€). 
Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläolevat summat toimivat linkkeinä verkkokauppaan.
Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.  

Pe 29.6. klo 20.00 Toko Alokasluokan liikkeet  

Ti 24.7. klo 18.00 Toko Alokasluokan liikkeet  
Pe 17.8. klo 17.00 Toko Alokasluokan liikkeet, Pienryhmä

 

TOKO Alokas- ja avoimenluokan liikkeet (entinen TOKO C)

Alokas ja avoimenluokan kurssi on tarkoitettu koirille, jotka ovat käyneet meillä aiemmin toko B-kurssin tai tokopainotteisen pentukurssin tai joilla on vastaavat tiedot. 

Kurssilla käydään läpi tottelevaisuuskokeiden alokas- ja avoimenluokan liikkeitä, kuten: ruutu, nouto, merkin kiertäminen, liikkeestä istuminen ja seuraaminen myös peruuttaen.

Kurssi kestää kymmenen harjoituskertaa ja kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa. Hinta 190€.

Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläoleva summa toimii linkkinä verkkokauppaan.
Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.
  

Ma 14.5. klo 18.00 ALO/AVO-kurssi   
Pe 1.6. klo 18.00 ALO/AVO -kurssi     
Ti 19.6. klo 20.00 ALO/AVO-kurssi
    
Ti 4.9. klo 20.00 ALO/AVO-kurssi    

 

TOKO Ylempien luokkien liikkeet (entinen toko D)

Kurssi on tarkoitettu koirille, jotka ovat käyneet meillä Alokas- ja avoinluokka -kurssin tai ovat harjoitelleet jo ALO/AVO liikkeitä ja haluavat nyt perehtyä enemmän ylmepien luokkien liikkeisiin. Tällä kurssilla hiotaan toki myös perusasioita, kuten seuraaminen ja paikallaolo, mutta pääpaino on ylempien luokkien liikkeissä. Näitä ovat mm. metallinouto, seuraamisen sivuaskeleet, merkki, paikallaistuminen, tunnistusnouto ja luoksetulon pysäytykset.


Tämän kurssin jälkeen voi hakea paikkaa Kompassin Toko-valmennusryhmistä.


Pe 24.8. klo 20.00 alkava kurssi  

 

TOKON HARKKAKOKEET

Harkkatokon kerralla ohjaaja valitsee itse kolme suoritettavaa koeliikettä kyseisestä luokasta, jotka suoritetaan kokeenomaisesti. Liikkeiden jälkeen ohjaaja saa palautetta suorituksesta sekä harjoitusohjeita jatkoon. Kerran hinta on 25€ ja mukaan mahtuu maksimissaan neljä koirakkoa. 

Ma 28.5. klo 17.00 ALO-luokka   
Ma 4.6. klo 17.00 ALO-luokka   
Ma 11.6. klo 17.00 AVO-luokka    
Ma 18.6. klo 17.00 AVO-luokka   
Ma 25.6. klo 17.00 ALO-luokka    
Ma 2.7. klo 17.00 ALO-luokka   
Ma 9.7. klo 17.00 AVO-luokka   

 

TOKON VALMENNUSRYHMÄT

Kompassilla on useita tottelevaisuuden valmennusryhmiä, jonne voi hakeutua suoritettuaan aiemmat kurssit tai kisattuaan tokon alokasluokassa.

Valmennusryhmät treenaavat kouluttajan johdolla kerran viikossa.
TOKO:n valmennusryhmiä on tällä hetkellä maanantaisin klo 20.00 ja 21.00.
Vapaita valmennusryhmäpaikkoja voit kysellä sähköpostitse
info @ koirakoulukompassi.com

Ryhmissä olevat koirakot myyvät omia yksittäisiä treenikertojaan FB-ryhmässä, joten sieltäkin kannattaa katsoa vapaiden paikkojen tilannetta

https://www.facebook.com/groups/380059728853268/

 

 

BH-kokeeseen valmentava kurssi

Tällä kurssilla harjoitellaan BH- eli käyttäytymiskokeessa tarvittavia taitoja kuten: seuraamiskaavion kaikki liikkeet, henkilöryhmä ja kaupunkiosuuden paikallaolo, vieraan henkilön kanssa keskusteleminen ja kaupungilla liikkuminen.

Täältä löydät lisää tietoa BH-kokeesta

Kurssille tullessa koiran kanssa on harjoiteltu jo seuraamisen, paikallaolon ja maahanmenon alkeita. Kurssille ovat tervetulleita kaikki koirat rotuun ja ikään katsomatta!

Kurssi kestää viisi käytännön harjoittelukertaa ja sen hinta on 135€, mukaan otetaan maksimissaan viisi koirakkoa. Treenit pidetään sisällä ja ulkona.
    

  
Pe 15.6. klo 17.00 BH-kokeeseen valmentava kurssi Kurssikerrat joka toinen viikko!