Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tokopainotteinen pentukurssiBelgianpaimenkoiran pentu Hope harjoittelee noudon alkeitaBelgianpaimenkoiran pentu Hope harjoittelee noudon alkeita

Tokopainotteinen pentukurssi on suunnattu koirakoille, jotka aikovat harrastaa tokoa. Toko on kilapailulaji, josta voit lukea lisää esimerkiksi täältä ja kilpailuihin osallistumisesta täältä.

Kurssilla harjoitellaan mm. sivulletuloa, seuraamista, maahanmenoa, odottamista ja luoksetuloa tokosääntöjen mukaan oikeaoppisesti ja lisäksi harjoitellaan leikin varjolla jo mm. ruutua ja noudon alkeita. Pääpaino tällä kurssilla on kuitenkin toko-liikkeiden alkeisharjoituksissa. Kurssi toteutetaan maksimissaan kuuden koiran ryhmissä ja siellä otetaan huomioon jokaisen koiran yksilöllinen keskittymiskyky ja motorinen kehitysvaihe. Kurssin hintaan sisältyy pentuluento ja kirjallinen materiaali. Kurssille voi osallistua alle vuoden ikäisen koiran kanssa, joka on saanut ensimmäiset rokotuksensa. Harjoitukset pidetään sisätiloissa. Mikäli haluat harjoitella koirasi kanssa arkitottelevaisuusasioita, suosittelemme ilmoittautumista Pentukurssille. Tämän kurssin jälkeen voi jatkaa suoraan toko C-kurssille.


Kurssi kestää kymmenen kertaa ja sen hinta on 190€.

Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläoleva summa toimii linkkinä verkkokauppaan.Tmän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.

Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto, näet tilanteen klikkaamalla kurssin linkkiä alla.


Pe 10.11. klo 20.00 Tokopainotteinen pentukurssi   
Su 12.11. klo 19.00 Tokopainotteinen pentukurssi
Ke 29.11. klo 20.00 Tokopainotteinen pentukurssi

Ti 9.1. klo 18.00 Tokopainotteinen pentukurssi
Su 21.1. klo 18.00 Tokopainotteinen pentukurssi    
Pe 2.2. klo 19.00 Tokopainotteinen pentukurssi

Täältä löydät kaikki käynnissä olevat ja alkavat pentukurssit