Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Tokopainotteinen pentukurssiBelgianpaimenkoiran pentu Hope harjoittelee noudon alkeitaBelgianpaimenkoiran pentu Hope harjoittelee noudon alkeita

Tokopainotteinen pentukurssi on suunnattu koirakoille, jotka aikovat harrastaa tokoa. Toko on kilapailulaji, josta voit lukea lisää esimerkiksi täältä ja kilpailuihin osallistumisesta täältä.

Kurssilla harjoitellaan mm. sivulletuloa, seuraamista, maahanmenoa, odottamista ja luoksetuloa tokosääntöjen mukaan oikeaoppisesti ja lisäksi harjoitellaan leikin varjolla jo mm. ruutua ja noudon alkeita. Pääpaino tällä kurssilla on kuitenkin toko-liikkeiden alkeisharjoituksissa. Kurssi toteutetaan maksimissaan kuuden koiran ryhmissä ja siellä otetaan huomioon jokaisen koiran yksilöllinen keskittymiskyky ja motorinen kehitysvaihe. Kurssin hintaan sisältyy pentuluento ja kirjallinen materiaali. Kurssille voi osallistua alle vuoden ikäisen koiran kanssa, joka on saanut ensimmäiset rokotuksensa. Harjoitukset pidetään sisätiloissa. Mikäli haluat harjoitella koirasi kanssa arkitottelevaisuusasioita, suosittelemme ilmoittautumista Pentukurssille. Tämän kurssin jälkeen voi jatkaa suoraan joko Tokon ALO -kurssille tai ALO/AVO -kurssille riippuen siitä, minkä luokan liikkeisiin haluat seuraavaksi keskittyä.


Kurssi kestää kymmenen kertaa ja sen hinta on 190€.

Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto, näet tilanteen klikkaamalla kurssin linkkiä alla.
 
   

Ti 15.5. Klo 18.00 Tokopainotteinen pentukurssi     
Ma 28.5. klo 17.00 Tokopainotteinen pentukurssi  

Ma 30.7. klo 18.00 Tokopainotteinen pentukurssi  
Ma 30.7. klo 15.00 Tokopainotteinen pentukurssi    

Pe 31.8. klo 18.00 Tokopainotteinen pentukurssi     

 

Täältä löydät kaikki käynnissä olevat ja alkavat pentukurssit