Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

PENTUKURSSIN JATKOKURSSI

Pentukurssin jatkokurssi on nuorille, alle vuoden ikäisille koirille tarkoitettu kurssi pentukurssin jälkeen. Kurssilla harjoitellaan eteen päin pentukurssilla opittuja asioita ja esimerkiksi toisten koirien ohittamista ja mahdollisia murkkuiän mukanaan tuomia asioita.

Toivomme, että koiran kanssa on jo harjoiteltu tälle kurssille tultaessa mm. sivulletuloa, katsekontaktia, luopumista, maahanmenon ja paikallaolon alkeita sekä luoksetuloa. Muussa tapauksessa suosittelemme pentukurssin käymistä.

Kurssi kestää viisi käytännönharjoituskertaa koiran kanssa. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa (pienryhmiin neljä) ja sen hinta on 115€ (pienryhmät 130€).

Tämän kurssin jälkeen voi jatkaa haluamansa lajin kursseille, esim. agility, nenätyöskentely, temput, Rally-toko yms. Tokosta kiinostuneet voivat jatkaa Toko B-kurssille.

Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläolevat summat toimivat linkkinä verkkokauppaan.
Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.
Huom! Alla olevat paikkojen määrät päivitetään manuaalisesti. Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto, näet tilanteen klikkaamalla kurssin linkkiä alla.


Su 7.2. klo 16.00 alkava pentujatko, TÄYNNÄ Pienryhmä
Ma 14.3. klo 18.00 alkava Pentujatko, 2 paikkaa vapaana Pienryhmä

Täältä löydät kaikki käynnissä olevat ja alkavat pentukurssit