Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Pentukurssi

Mindy, 4kk, harjoittelee katsekontaktia pentukurssillaMindy, 4kk, harjoittelee katsekontaktia pentukurssilla

Pentukurssin tavoitteena on antaa koiran omistajalle riittävät valmiudet kouluttaa pennusta sosiaalinen ja yhteiskuntakelpoinen. Kurssilla neuvotaan kuinka asiat opetetaan käyttäen mallikoiraa apuna ja asioita on tarkoitus harjoitella kotona. Tälle kurssille ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset koirat, jotka ovat saaneet jo ensimmäiset rokotuksensa. Suosittelemme odottaman ensimmäisen rokotuksen jälkeen kaksi viikkoa ennen kurssin aloittamista, tehosterokotusta ei tarvitse odottaa.

Pentukurssilla harjoittelemme mm. kontaktin ottamista ja pitämistä, luopumista, maahanmenoa, odottamista, ihmisten tervehtimistä, rauhoittumista ja luoksetuloa sekä toisten koirien ohittamista. Perustottelevaisuusharjoituksissa keskitymme omistajan opettamiseen (miten asiat opetetaan oikein pennulle) ja jo opittujen taitojen harjoittelemista häiriön alla.

Kurssi kestää viisi käytännönharjoituskertaa ja siihen sisältyy kahden tunnin pentuluento. Kurssin hinta on 115€ (pienryhmät 130€, arjen päiväkurssit 95€, arjen päiväpienryhmät 105€) Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa (pienryhmiin neljä). Pentuluennot järjestetään kerran kuussa ja luentoajankohdat näet täältä. Pentukurssille on tervetullut koko pennun perhe mukaan!

Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläolevat summat toimivat linkkeinä verkkokauppaan.
Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.

Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto vapaista paikoista, näet tilanteen klikkaamalla kurssin linkkiä alla.

 

Syyskuu
Pe 22.9. klo 20.00 Pentukurssi, Pienryhmä
Ma 25.9. klo 15.00 Pentukurssi, Pienryhmä Edullisempi kellonajasta johtuen 
To 28.9. klo 11.00 Pentukurssi, Edullisempi kellonajasta johtuen Uusi!
To 28.9. klo 18.00 Pentukurssi, Pienryhmä

Lokakuu   
Ma 2.10. klo 16.00 Pentuintensiivikurssi, Pienryhmä Uusi!
Ti 3.10. klo 16.00 Pentukurssi Edullisempi kellonajasta johtuen 
Ti 10.10. klo 12.00 Pentukurssi, Edullisempi kellonajasta johtuen
Ke 11.10. klo 16.00 Pentukurssi  Edullisempi kellonajasta johtuen
Pe 13.10. klo 15.00 Pentukurssi Edullisempi kellonajasta johtuen 
Ti 17.10. klo 17.00 Pentukurssi, Pienryhmä Uusi!     
Ke 18.10. klo 18.00 Pentukurssi    

Marraskuu
Ke 1.11. klo 15.00 Pentukurssi   
Ti 7.11. klo 17.00 Pentukurssi, Pienryhmä  
Ke 22.11. klo 18.00 Pentukurssi            

 

Täältä löydät kaikki käynnissä olevat ja alkavat pentukurssit ilmoittautumisjärjestelmässä

 

PENTUKURSSIN JATKOKURSSI

Pentukurssin jatkokurssi on nuorille, alle vuoden ikäisille koirille tarkoitettu kurssi pentukurssin jälkeen. Kurssilla harjoitellaan eteen päin pentukurssilla opittuja asioita ja esimerkiksi toisten koirien ohittamista ja mahdollisia murkkuiän mukanaan tuomia asioita.

Toivomme, että koiran kanssa on jo harjoiteltu tälle kurssille tultaessa mm. katsekontaktia, luopumista, maahanmenon ja paikallaolon alkeita sekä luoksetuloa. Muussa tapauksessa suosittelemme pentukurssin käymistä.
Kurssi kestää viisi käytännönharjoituskertaa koiran kanssa. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa (pienryhmiin neljä) ja sen hinta on 115€ (pienryhmät 130€).

Tämän kurssin jälkeen voi jatkaa haluamansa lajin kursseille, esim. agility, nenätyöskentely, Rally-toko yms. Tokosta kiinostuneet voivat jatkaa Tokopainotteiselle pentukurssille tai vuoden täytettyään aloittaa A-kurssista.

Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläolevat summat toimivat linkkinä verkkokauppaan.
Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.

Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto, näet tilanteen klikkaamalla kurssin linkkiä alla.
           

Syyskuu   
Pe 22.9. klo 10.00 Pentujatko     
Su 24.9. klo 18.00 Pentujatko    
Ma 25.9. klo 18.00 Pentujatko, Pienryhmä

Lokakuu    
To 5.10. klo 19.00 Pentujatko, Pienryhmä Uusi!
Pe 6.10. klo 20.00 Pentujatko   

Su 8.10. klo 19.00 Pentujatko   
Ti 10.10. klo 20.00 Pentujatko, Pienryhmä
Ke 25.10. klo 18.00 Pentujatko, Pienryhmä 

Marraskuu
Ke 15.11. klo 16.00 Pentujatko    

 

Pentukurssin jatkokurssin JATKOkurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu alle 1,5-vuotiaille koirille, jotka ovat käyneet meillä kaksi aiempaa pentukurssia. Kurssilla harjoitellaan kurssilaisten toiveiden mukaisia asioita, mutta mm. paikallaoloa, luoksetuloa ja ohituksia harjoitellaan joka kurssilla. Kurssin hinnat ovat samat kuin aiempienkin pentukurssien. Kurssi kestää viisi käytännöntreenikertaa, joista osa saatetaan pitää ulkona.

Ti 3.10. klo 13.00 Jatkokurssin JATKOkurssi, Edullisempi kellonajasta johtuen  

 

Täältä löydät kaikki käynnissä olevat ja alkavat pentukurssit