Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Pentujen nenäkurssi

Pentujen nenäkurssi on tarkoitettu hajulajeista kiinnostuneille koirakoille ja on erinomainen kurssi myös, jos olet innostunut tarjoamaan pennulle jotain lajityypillistä hauskaa puuhaa. Kurssille voi osallistua alle vuoden ikäisen pennun kanssa. 


Tällä kurssilla käydään läpi mm. namietsintää, esine-etsintää, makkarajälkeä sään salliessa, hajuerottelua purkkiradalla sekä rauhoittumista, joka on iso osa nenätyöskentelyä. Koiran on hyvä pennusta asti opetella rauhoittumaan etsintöjen välissä. Kurssin tavoite on avata ohjaajalle, millaisia erilaisia nenänkäyttömahdollisuuksia on olemassa ja innostaa koira heti pennusta asti itsenäiseen työskentelyyn ja nenänkäyttöön. Hajutyöskentely rauhoittaa koiraa sekä kohottaa onnistumisten kautta pennun itsetuntoa.


Kurssi kestää viisi kertaa ja sen hinta on 130e. Hintaan sisältyy peruspentuluento. Pentuluennot järjestetään kerran kuussa ja luentoajankohdat näet täältä. Kurssille otetaan maksimissaan 4 koirakkoa. Kurssille tullessa koiralla tulee olla rokotukset voimassa (vahvisterokotusta ei tarvitse olla vielä). Osa kurssin treeneistä pidetään ulkona Kompassin läheisyydessä sään salliessa, joten oma auto tai häkki on välttämätön. Pennun täytyy osata myös olla hiljaa autossa/häkissä taukojen aikana, sillä läheisyydessä on asutusta ja emme halua pennun stressaavan siellä.

Mikäli haluat harjoitella koirasi kanssa arkitottelevaisuusasioita, suosittelemme ilmoittautumista Pentukurssille.

Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläoleva summa toimii linkkinä verkkokauppaan.
Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.

 

Ke 28.2. klo 20.00 Pentujen nenäkurssi

 

Pennun kanssa voi osallistua muillekkin hajukursseille, jotka löydät täältä.