Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Pentuajan pulmat

Kurssi on tarkoitettu koirille, jotka ovat iältään vähintään 4,5kk mutta eivät kurssin alkaessa vielä 10kk vanhempia.

Kurssi on tarkoitettu koirille, joiden kanssa omistaja kokee olevan jokin/joitakin seuraavista ongelmista eikä niihin tunnu omat konstit auttavan; pentu kiskoo hihnassa, rynnii vastaan tulevia kohti ja hyppii ihmisiä vasten, puree/repii omistajan vaatteita, haukkuu vastaantuleville koirille ja/tai ihmisille, varastelee pöydiltä, huutaa omistajan perään, tuhoaa asuntoa, syö ulkoa kaiken mahdollisen tms. Pentua ei tunnu saavan rauhoittumaan eikä kuuntelemaan, toisten koirien ohittaminen tai ihmisten ohittaminen on haastavaa.
Kurssin sisältö ja harjoitteet räätälöidään omistajien tarpeiden mukaiseksi. Joka tapauksessa perusasiat kuten katsekontakti, rauhoittuminen ja peruskäskyt kuuluvat kurssiin.

Kurssi toteutetaan pienryhmäopetuksena. Kurssi kestää viisi kertaa ja sen hinta on 115€. Kurssille tullessa koiralla tulee olla rokotukset voimassa (vahvisterokotusta ei tarvitse olla vielä).

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.

Huom! Alla olevat paikkojen määrät päivitetään manuaalisesti. Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto.

 

Täältä löydät kaikki käynnissä olevat ja alkavat pentukurssit