Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Näyttelypainotteinen pentukurssiPentujen kanssa harjoitellaan näyttelyseisomistaPentujen kanssa harjoitellaan näyttelyseisomista

Näyttelypainotteinen pentukurssi sopii erityisesti koirille,  joiden kanssa omistajalla on suunnitelmissa aloittaa näyttelyharrastus.Kurssilla harjoitellaan erityisesti arkielämässä tarvittavaa tottelevaisuutta ja taitoja sekä näyttelyesiintymistä, kuten seisomista, esittämistä, tuomarin käsittelyä, luopumista, paikallaoloa ja luoksetuloa.

Kurssi kestää viisi käytännön harjoittelukertaa ja sen hinta on 115€ (pienryhmät 130€). Kurssin hintaan sisältyy pentuluento ja kirjallinen materiaali. Kurssille tullessa koiralla tulee olla rokotukset voimassa (vahvisterokotusta ei tarvitse olla vielä). Harjoitukset tehdään sisätiloissa.

Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläolevat summat toimivat linkkeinä verkkokauppaan.
Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.
Huom! Alla olevat paikkojen määrät päivitetään manuaalisesti. Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto, näet tilanteen klikkaamalla kurssin linkkiä alla.

 

 
Täältä löydät kaikki käynnissä olevat ja alkavat pentukurssit