Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Noutajien jatkokurssi (entinen noutajien häiriökurssi)

 

Kurssi on tarkoitettu pääasiassa noutajien pentukurssin käyneille koirakoille. Mikäli et ole käynyt nimenomaan noutajien pentukurssa, olethan mehin yhteydessä ennen kurssille ilmoittautumista. Tällä kurssilla harjoitellaan häiriön sietoa jo tuttuihin asioihin. Kurssille tullessa koiran kanssa on jo harjoiteltu noutoa, luoksetuloa, vierelläkulkemista ja paikallaoloa, joskaan niiden ei tarvitse vielä sujua täydellisesti, siksihän kurssille tullaan! Lisäksi ohjaajalla tulee olla käsitys siitä, kuinka kouluttaa asioita koiralle niin, että koira itse tarjoaa käytöksiä ja kuinka koiraa palkitaan. Harjoitukset tehdään sisätiloissa. Kurssilla harjoitellaan mm. seuraavia asioita:

- malttia, vaikka toinen koira noutaa tai leikkii
- luoksetuloa ja paikallaoloa koira- sekä noutohäiriöllä
- seuraamista noutohäiriöllä

Kurssi kestää viisi kertaa ja sen hinta on 140€. Kurssi toteutetaan aina pienryhmäkoulutuksena ja se toteutuu, mikäli mukaan ilmoittautuu kolme koirakkoa.

Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto vapaista paikoista, näet tilanteen klikkaamalla kurssin linkkiä alla.

 
Ma 23.4. klo 17.00 Noutajien jatkokurssi     
Ke 2.5. klo. 17.00 Noutajien jatkokurssi     
To 7.6. klo 16.00 Noutajien jatkokurssi   

 

Noutajatreenit - yksilökoulutus

Treeneissä on mahdollista harjoitella esim. hakuruutua, markkeerauksia tai jälkeä noutajien taippareita ja kokeita silmällä pitäen. Treeneissä voidaan keskittyä myös hallintaan liittyviin harjoituksiin, esim. luoksetulo, paikallaolo tai seuraaminen.

Koulutus on yksilökoulutusta ja treenit tehdään dameilla tai erikseen sovittaessa riistalla. Treenit pidetään joko Kompassin sisätiloissa tai maastossa Kirkkonummella.

Yksityiskoulutuksen hinta on 50€/45minuuttia. Aikoja voi kysellä sähköpostitse info @ koirakoulukompassi.com. Kysy myös tarjousta useammasta yksäristä!

Noutajille on myös oma seitsemän kerran pentukurssi, josta löydät lisätietoja täältä.

 

Lähihaun alkeet -kurssi
Lähihaku tarkoittaa sitä, että opetetaan koiralle tietty vihje (yleenä pillillä annettava pip-piu-äänimerkki), joka tarkoittaa sitä, että nyt se on hyvin lähellä maastossa olevaan riistaa tai damia ja sen tulee laittaa nenä maahan ja alkaa etsiä aktiivisesti. Lähihakua tehdään nimensa mukaisesti kohtuullisen pienellä alueella verrattuna ns. vapaaseen hakuun, kuten esimerkiksi tappareiden hakuruudussa. Tällä kurssilla harjoitellaan lähihaun alkeita. Treeniä voidaan tehdä nameilla, tai jos noutoa on jo harjoiteltu, voidaan käyttää noutoesineen esim. damia tai palloja. Treenien yhteydessä päästään harjoittelemaan myös hallintaa, kuten seuraamista, paikallaoloa ja luoksetuloa! Varsin hyödyllinen ja hauska kurssi siis luvassa!

Kurssille mahtuu mukaan kolme koirakkoa ja treenit pidetään ulkona Kompassin lähettyvillä. Kurssin hinta on 75€.