Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kanttarellikurssi

Kurssilla keskitytään kanttarellin hajun tunnistamiseen, erottamiseen muista hajuista ja ilmaisuun. Kurssilla harjoitellaan myös kanttarellin etsimisen alkeita. Kanttarellikurssi kestää viisi käytännön harjoittelukertaa ja sen hinta on 105€.  Pienryhmissä osallistujia on maksimissaan neljä ja kurssin hinta on 130€.
Kurssille tullessa koiralla ei tarvitse olla mitään kokemusta nenähommista.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikutaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain agilityyn ja doboon.


Ma 28.5. klo 17.00 Kanttarellikurssi, Pienryhmä
Ke 27.6. klo 20.00 Kanttarellikurssi, Pienryhmä
Ke 15.8. klo 17.00 Kanttarellikurssi, Pienryhmä 

 

Jäljestämisen tutustumiskurssi - Ihmisjälki

Jälki on yksi palveluskoiralajeista, mutta myös erittäin mieluisaa aktivointia koiralle kuin koiralle rotuun, kokoon tai ikään katsomatta.

Tällä kahden kerran tutustumiskurssilla saat ohjeita, joiden avulla voit alkaa harjoittelemaan koirasi kanssa ihmisen etsimistä jäljestäen tarkasti maata haistellen. Kurssi koostuu kahdesta käytännön treenikerrasta, kumpikin kerta kestää 3 tuntia ja mukaan mahtuu maksimissaan viisi koirakkoa. Treenit pidetään metsässä Sipoossa, oma auto välttämätön. Kurssi järjestetään, kun mukaan on ilmoittautunut vähintään viisi koirakkoa. Kurssin hinta on 90€.

JATKOKURSSi Jäljestyksestä 
Tämä kurssi on tarkoitettu tutustumiskurssin jatkokurssiksi. Kurssi kestää 3 x 3h ja se pidetään Sipoossa. Kurssin hinta on 135€.