Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kokeile hajuerottelua!

Kurssi kestää yhden kerran ja sinä aikana pääset koirasi kanssa tutustumaan hajuerotteluun. Tule testaamaan miten koirasi nenä työskentelee. Kurssin hinta 20e ja mukaan mahtuu neljä koirakkoa.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin

 

Jäljestämisen tutustumiskurssi - Ihmisjälki

Jälki on yksi palveluskoiralajeista, mutta myös erittäin mieluisaa aktivointia koiralle kuin koiralle rotuun, kokoon tai ikään katsomatta.

Tällä kahden kerran tutustumiskurssilla saat ohjeita, joiden avulla voit alkaa harjoittelemaan koirasi kanssa ihmisen etsimistä jäljestäen tarkasti maata haistellen. Kurssi koostuu kahdesta käytännön treenikerrasta, kumpikin kerta kestää 2,5 tuntia ja mukaan mahtuu maksimissaan viisi koirakkoa. Treenit pidetään metsässä Sipoossa, oma auto välttämätön. Kurssi järjestetään, kun mukaan on ilmoittautunut vähintään viisi koirakkoa. Kurssin hinta on 75€.

JATKOKURSSi Jäljestyksestä 
Tämä kurssi on tarkoitettu tutustumiskurssin jatkokurssiksi. Kurssi kestää 3 x 2,5h ja se pidetään Sipoossa. Kurssin hinta on 113€.

 

 

Kanttarellikurssi

Kurssilla keskitytään kanttarellin hajun tunnistamiseen, erottamiseen muista hajuista ja ilmaisuun. Kurssilla harjoitellaan myös kanttarellin etsimisen alkeita. Kanttarellikurssi kestää viisi käytännön harjoittelukertaa ja sen hinta on 105€.  Pienryhmissä osallistujia on maksimissaan neljä ja kurssin hinta on 130€.

Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläolevat summat toimivat linkkeinä verkkokauppaan.
Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikutaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain agilityyn ja doboon.

Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto, näet tilanteen klikkaamalla kurssin linkkiä alla.   

Seuraavat kurssit järjestetään keväällä 2018! 

 

 

Hajutaituri

Hajutaiturikurssilla koiralle opetetaan nenänkäyttöä arkitarpeisiin.

Onko jokin aina hukassa? Mihin avaimet on taas laitettu tai missä se puhelin olikaan? Kurssilla opit opettamaan koirallesi etsimään itsellesi hyödyllisen esineen. Ota vapaavalintainen esineesi mukaan kurssille ja lähdetään hyödyntämään koirasi nenää. Esine voi olla esimerkiksi lompakko, avaimet, kaukosäädin, puhelin, hanskat tai silmälasit (esineen koko max. 22x15cm). Esineeksi ei käy koiran omat tavarat kuten lelut. Lelulla voidaan kyllä palkita koira.

Haistelu on koiralle luontaista puuhaa, jonka on todettu rauhoittavan koiraa. Koira saa myös miellyttävää aktivointia/ virikkeellistämistä.

Kurssin hinta on 80€ (pienryhmät 90€) ja se kestää neljä kertaa.

Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläoleva summa toimii linkkinä verkkokauppaan.
Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikutaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain agilityyn ja doboon.

Vapaat paikat näet klikkaamalla kurssin linkkiä.