Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

HARJOITUSTA TUOMARIN KÄSITTELYYN NÄYTTELYISSÄ

Kurssi kestää vain yhden kerran ja kurssilla on tarkoituksena saada koiralle miellyttäviä kokemuksia tuomarin käsittelystä. Kurssi sopii erinomaisesti esimerkiksi aroille koirille, jotka välttelevät tuomarin kosketusta tai koirille, jotka suhtautuvat tuomarin liian innokkaasti. Kurssilla harjoitellaan myös pienten koirien nostamista pöydälle. Kurssia ei ole tarkoitettu ihmisiä tai koiria kohtaan aggressiivisesti käyttäytyville koirille, heille suosittelemme yksilöohjausta ennen ryhmäkoulutukseen tulemista.

Kurssin hinta 20€.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.

Su 3.6. klo 15.00 Harjoitusta tuomarin käsittelyyn
Ma 25.6. klo 16.00 Harjoitusta tuomarin käsittelyyn   
Pe 20.7. klo 19.00 Harjoitusta tuomarin käsittelyyn   
Ma 20.8. klo 16.00 Harjoitusta tuomarin käsittelyyn    

 

NÄYTTELYHARJOITTELUKURSSI, ALKEET

Näyttelyharjoittelukurssi on tarkoitettu koirille, joiden kanssa on tarkoitus osallistua näyttelyyn. Tilassa on isot peilit, joiden avulla voi itse seurata koiran liikkumista ja seisomista.

Näyttelyharjoittelukurssin tavoitteena on antaa koiran omistajalle ja koiralle riittävät valmiudet osallistua näyttelyihin. Kurssilla harjoitellaan koiran seisottamista, liikuttamista, pöydillä esitettävillä koirilla pöydällä seisomista, hampaiden näyttämistä ja muita näyttelyissä tarvittavia taitoja.

Kurssi sopii hyvin aloittelijoille. Kurssi kestää kolme kertaa ja sen hinta on 75€, kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa.
Myös pennut ovat tervetulleita tälle kurssille.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.

  

Ke 16.5. klo 20.00 Näyttelyharjoittelukurssi   
Ke 6.6. klo 20.00 Näyttelyharjoittelukurssi   
Ke 27.6. klo 19.00 Näyttelyharjoittelukurssi    
Ma 2.7. klo 14.00 Näyttelyharjoittelukurssi    
Ma 13.8. klo 17.00 Näyttelyharjoittelukurssi