Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Ilmoittautumisehdot:

Koirakoulu Kompassin kurssin voi halutessaan perua tai vaihtaa, kun se tehdään 8 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli kurssi perutaan alle 8 päivää ennen kurssin alkua, perimme 50% kurssimaksusta. Mikäli kurssi perutaan kurssin alkamisen jälkeen, tai sitä ei peruta lainkaan, perimme kurssimaksun kokonaisuudessaa. Maksamaton kurssi ei ole yhtä kuin peruutus. Huom! Dobo-koulutusohjaajakurssin (kahden päivän mittainen kurssi) ilmoittautumista ei voi perua, mikäli kurssin alkamiseen on alle yksi kuukausi jäljellä. KAIKKI KURSSIPERUUTUKSET TULEE TEHDÄ SÄHKÖPOSTILLA osoitteeseen info (at) koirakoulukompassi.com tai ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Puhelimitse tai paikan päällä ei valitettavasti oteta vastaan kurssiperuutuksia.

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, lähetämme yhden huomautuslaskun (muistutusmaksu 8€), jonka jälkeen siirrämme laskun perintään. Mikäli asiakas peruu ilmoittautumisensa mille tahansa kurssille peruutusehtojemme mukaisesti ja on jo maksanut kurssin, veloitamme maksun palautuksesta 5€ toimistomaksun. Kurssimaksun voi toki aina myös jättää "sisään" seuraavaa kurssia varten.
Mahdolliset reklamaatiot laskuun on tehtävä laskussa olevaan eräpäivään mennessä.

Kurssin saa kuitenkin vaihtaa toiseen, mikäli koiralla on juoksu, jokin tarttuva tauti tai ulko- tai sisäloisia tai omistaja sairastuu pitkäaikaisesti.

Käymättä jääneet kurssikerrat (omistajan sairastumisen tai koiran sairastumisen tai juoksun vuoksi) voi korvata myöhemmin vastaavilla kursseilla sopimalla näistä erikseen. Korvausmahdollisuudelle on ehtona se, että poissaolosta on ilmoitettu hyvissä ajoin ennen kurssikerran alkua. Viimetipassa ja jälkikäteen ilmoitetut poissaolot eivät oikeuta korvauskertoihin.

Huom! Korvausmahdollisuus ei koske työ- tai lomamatkoja, sukulaisten vierailuita yms. eikä myöskään sellaisia eläinlääkärikäyntejä, jotka eivät ole akuutteja (esim. rokotukset tai viralliset röntgen kuvaukset).

Jotta on oikeutettu korvauskertoihin, tulee poissaolot ilmoittaa välittömästi esteen tultua tietoon. Mikäli peruutus tehdään vasta kurssipäivänä, emme voi taata sille kerralle korvausmahdollisuutta - yritämme kyllä parhaamme. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen info@koirakoulukompassi.com Ilmoittamatta jääneet ja viime hetkellä tehdyt peruutukset katsotaan käytetyiksi kurssikerroiksi. Korvauskerrat käydään pääsääntöisesti vastaavalla kurssilla, kuin miltä on ollut poissa. Korvauskerrat sovitaan sähköpostitse. Kompassi tarjoaa korvauskertoja, mutta mikäli mikään tarjotuista kerroista ei sovi asiakkaan aikatauluun, koituu korvauskerta silloin asiakkaan tappioksi. Korvauskertoja ei vähennetä tulevien kurssien kurssimaksuista.

Korvaukset ovat voimassa maksimissaan 3kk, poikkeuksena sellaiset kurssit, joita järjestämme tuota harvemmin. Korvausmahdollisuus ei koske sellaisia luentoja. kursseja tai seminaareja joissa kouluttajana on Kompassin ulkopuolinen kouluttaja.

Juoksuista, sairasta tai koiraa, jolla on ulko- tai sisäloisia (esim. nenäpunkki) ei missään nimessä saa tuoda kurssille. Kurssille saa osallistua vain terveen koiran kanssa, jolla on rokotukset kunnossa.

Kurssille ei saa osallistua toisia koiria tai ihmisiä kohtaan aggressiivisesti käyttäytyvien koirien kanssa.

Omistaja on aina vastuussa koirastaan, myös kurssin aikana. Suosittelemme vakuutuksen ottamista koiralle.

Jonoon ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta mikäli saat paikan jonosta, etkä halua ottaa sitä vastaan, ilmoitathan meill siitä heti, jotta voimme tarjota paikkaa seuraavana jonossa olevalle. Mikäli saat paikan jollekin kurssille jonosta, sinun tulee itse perua mahdolliset muut kurssi-ilmoittautumiset, joille et jonopaikan vuoksi halua osallistua tulevaisuudessa.

Kurssimaksu tulee olla suoritettuna ennen kurssin alkua. Maksun arkistointitunnus tulee olla lisättynä omalle sivulle tai otettava kuitti maksusta mukaan ensimmäiselle kerralle. Liikuntaseteleillä maksettaessa maksu suoritetaan kurssin ensimmäisellä kerralla liikkeen kassalle. Liikuntaseteleitä voi käyttää maksuksi vain agility- ja dobokursseihin. Maksun voi suorittaa ennen ensimmäisen tunnin alkua liikkeemme kassalle.

Kurssit järjestetään, mikäli osallistujia kurssille on ilmoittautunut vähintään kolme koirakkoa, pienryhmät toteutuvat kahdella koirakolla.

Kompassi pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua tai kouluttajaa ja jos näin täytyy tehdä, siitä ilmoitetaan aina asiakkaalle. Asiakkaalla on oikeus perua osallistumisensa, mikäli aikataulu muuttuu hänelle sopimattomaksi Kompassin tekemän muutoksen johdosta.

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

Kurssin peruminen / vaihtaminen

Koirakoulu Kompassin kurssin voi halutessaan perua tai vaihtaa, kun se tehdään 8 päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssihinnasta ja peruuttamatta jätetystä kursseista perimme koko kurssihinnan. Maksamaton kurssi ei ole yhtä kuin peruutus. KAIKKI KURSSIPERUUTUKSET TULEE TEHDÄ SÄHKÖPOSTILLA osoitteeseen info (at) koirakoulukompassi.com tai ilmoittautumisjärjestelmässä. Kummassakin tapoauksessa saa kuittauksen, kun peruutus on tehty. Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää sinulle kuittauksen välittömästi, jos teet peruutuksen siellä ja asiakaspalvelumme kuittaa meilin, kun se on käsitelty. Kurssia ei pysty perumaan itse järjestelmästä siinä vaiheessa, kun veloitukseton peruutusaika on mennyt umpeen (8päivää).

Kurssin saa kuitenkin vaihtaa toiseen, mikäli koiralla on juoksu, jokin tarttuva tauti tai ulko- tai sisäloisia tai omistaja asiarastuu pitkäaikaisesti.
Dobo - koulutusohjaajakurssin voi perua veloituksetta, kun kurssin alkamiseen on enemmän 1kk aikaa. Tämän jälkeen osallistumista ei voi enää perua, vaan kurssi veloitetaan kokonaisuudessaan.

Mikäli asiakas peruu ilmoittautumisensa mille tahansa kurssille peruutusehtojemme mukaisesti ja on jo maksanut kurssin, veloitamme maksun palautuksesta 5€ toimistomaksun. Tämä muutos astuu voimaan 1.8.2016. Kurssimaksun voi toki aina myös jättää "sisään" seuraavaa kurssia varten.

Käymättä jääneet kurssikerrat (omistajan sairastumisen tai koiran sairastumisen tai juoksun vuoksi) voi korvata myöhemmin vastaavilla kursseilla sopimalla näistä erikseen.

Huom! Korvausmahdollisuus ei koske työ- tai lomamatkoja, sukulaisten vierailuita yms. eikä myöskään sellaisia eläinlääkärikäyntejä, jotka eivät ole akuutteja (esim. rokotukset tai viraliset röntgen kuvaukset).

Jotta on oikeutettu korvauskertoihin, tulee nämä ilmoittaa välittömästi esteen tultua tietoon. Mikäli peruutus tehdään vasta kurssipäivänä emme voi taata sille kerralle korvausmahdollisuutta - yritämme kyllä parhaamme. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen info@koirakoulukompassi.com  Ilmoittamatta jääneet ja viime hetkellä tehdyt peruutukset katsotaan käytetyiksi kurssikerroiksi.

Korvaukset ovat voimassa maksimissaan 3kk, poikkeuksena sellaiset kurssit, joita järjestämme tuota harvemmin. Korvauskerrat sovitaan sähköpostitse, eli kyselyn korvauskerrasta voi lähettää sähköpostilla.

Juoksuista, sairasta tai koiraa, jolla on ulko- tai sisäloisia (esim. nenäpunkki) ei missään nimessä saa tuoda kurssille. Kurssille saa osallistua vain terveen koiran kanssa, jolla on rokotukset kunnossa.

 

Kurssin maksaminen

Kurssimaksu tulee olla suoritettuna ennen kurssin alkua. Liikuntaseteleillä maksettaessa maksu suoritetaan kurssin ensimmäisellä kerralla liikkeen kassalle.

Koirakoulu Kompassin maksutavat:

Voit maksaa Koirakoulu Kompassin kurssit usealla eri tavalla.

  1. Järjestelmä muodostaa laskun, jonka eräpäivä on kurssin alkamisaika. Tämän laskun löydät kirjautumalla järjestelmään, mutta se on linkkinä myös ilmoittautumisen vahvistusmeilissä.
  2. Maksu verkkopankissa tai luottokortilla, onnistuu kirjautumalla järjestelmäämme.
  3. Käteis- tai korttimaksukassalle ennen kurssin alkua
  4. Smartum-, Virike- ja Tykysetelit sekä Sporttipassi ja Ticket mind and body käyvät maksuvälineenä seuraaviin kursseihin: Agility, Dobo ja Juoksukoulu, maksu kassalle ennen kurssin alkua.

Mikäli asiakas peruu ilmoittautumisensa jollekin kurssille peruutusehtojemme mukaisesti ja on jo maksanut kurssin, veloitamme maksun palautuksesta 5€ toimistomaksun. Kurssimaksun voi toki aina myös jättää "sisään" seuraavaa kurssia varten, jolloin se tallennetaan saldoksi ilmoittautumisjärjestelmään ja sen saa sieltä heti käyttöönsä kurssien maksamiseen.